Model: EJBV7FDJQ
Beschikbaarheid: Op voorraad
31,58€ 126,87€
Ecozz EcoShopper, de originele herbruikbare opvouwbare kwaliteitsdraagtas van 100% rPET.

De Gold Edition een schitterende collectie meesterwerken is ontstaan uit een unieke samenwerking met diverse musea. De heldere, volle kleuren en de authentieke details maken deze tassen tot een echte én originele must-have!

Gustav Klimt 1862 –De kus is een schilderij dat de Oostenrijkse schilder Gustav Klimt in de periode 1907-1908 maakte. Het schilderij werd in de flowerpowertijd wereldberoemd en is sindsdien veel afgebeeld op ansichtkaarten en posters.

Het schilderij toont een grote man die een vrouw op haar wang kust. De man heeft een kamerjas met daarop hoekige symbolen om; de kleren van de vrouw tonen ronde symbolen. Het stelletje staat op de rand van een afgrond, in een veld vol bloemen. Of Klimt daar een symbolische bedoeling bij had, is niet bekend.

Men kan De kus zien als een afbeelding van lust en/of liefde, maar ook van de weerstand van de vrouw tegen de seksuele driften van de man (de vrouw kust namelijk niet terug). De laatste visie wordt vooral door feministen gedeeld.

In de achtergrond heeft Klimt goud verwerkt, waarbij hij verschillende technieken door elkaar heeft gebruikt. Deze technieken had hij waarschijnlijk van zijn vader geleerd, die goudgraveerder was.
Ecozz original rPet EcoShopper, de originele herbruikbare opvouwbare kwaliteitsdraagtas van 100% rPET,
De met een rits afsluitbare Ecozz EcoShopper is een doordachte trendy klassieker met alle moderne features die een shopper van nu moet hebben: voorzien van een rits die de inhoud van de tas beschermt. Een draagkracht van maar liefst 20kg, zo sterk als 4 plastic tassen, wasbaar door de unieke printmethode, brede hengsels voor extra draagcomfort en vooral duurzaam door het unieke materiaal!

Er zijn 3 weggegooide waterflessen nodig voor het maken van een Ecozz shopper: zo draagt Ecozz bij aan het verminderen van de plastic afvalberg én u bespaart op de kosten voor de aankoop van niet-duurzame plastic tassen.

Kortom, het duurzame alternatief! Goed voor een statement, praktisch en altijd bij de hand, natuurlijk ook leuk als cadeau idee!

Geleverd in een mooie retailverpakking

Ecozz Ecoshopper Specificaties:
- Gemaakt van 100% gerecycelde pet-flessen (rPet
- Voorzien van een rits en zo in zijn geheel afsluitbaar
- Ecozz ecoshoppers heeft maar liefst een draagkracht van 20Kg
- Sublimation print, de beste printtechniek, waardoor kleuren niet vervagen of afgeven
-Deze Ecoshopper is water-proof
-Handwas
-Herbruikbaar en opvouwbaar

Afmeting uitgevouwen: 47cm (b) x 41cm (h)
Afmeting opgevouwen: 10cm x 6cm x 3cm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren